Setter Adsense-rekord i mars

Skrevet av: Admin
23/03/2012

BJRL Media setter omsetningsrekord for Google Adsense i mars 2012. Dette ble klart da akkumulert inntekt fra Googles tekstannonsesystem 23. mars passerte forrige rekordmåned. – Med over en uke igjen av mars måned, kan vi allerede slå fast at vår månedsomsetning på Google Adsense aldri har vært høyere enn inneværende måned, sier daglig leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen i BJRL Media fornøyd.

Forrige rekordmåned var februar 2012. – Holder omsetningen fra Adsense seg på samme nivå ut måneden son den har gjort til nå, øker vi med omlag 30 %. Det er vi i såfall strålende fornøyd med, sier Røberg-Larsen.

Det er særlig et par av de nye satsingene fra BJRL Media som leverer god omsetning fra Adsense-systemet. – Vi har lansert to mindre nettsteder for kredittkort og finansiering i mars måned. Begge har startet veldig godt, og Finansiering.name ser ut til å bli vårt beste Adsense-nettsted i mars måned. Med tanke på at nettstedet kun har vært online siden 9. mars, lover dette veldig godt for kommende måneder, fastslår Røberg-Larsen.

Også det andre nylig lanserte nettsteder – Kredittkort.name – har begynt å levere omsetning via Adsense. – Men foreløpig er det Finansiering.name som er raketten hos oss. Også rubrikkannonsenettstedet Roto.no og boligutleienettstedet Bolignorge.no leverer jevne og fine Adsense-tall, men begge må faktisk se seg slått av Finansiering.name så langt denne måneden, konstaterer Røberg-Larsen.

Av hensyn til Googles regelverk for Adsense-tjenesten, kan ikke BJRL Media oppgi konkrete omsetningstall for omsetningen på Adsense til utenforstående. Google anser dette for å være forretningssensitiv informasjon.

Tags: , ,

Category: Nyheter | RSS 2.0 | Legg igjen en kommentar | trackback

Ingen kommentarer ennå

Si din mening