Nybutikken.no er gjenåpnet

Skrevet av: Admin
07/03/2012

Etter lengre nedetid med redesign og ombygging, er Nybutikken.no nå gjenåpnet. – Vi har helt ny layout på sidene, og ny logo. Vi har valgt å beholde deler av vareutvalget i butikken, mens andre ting har forsvunnet ut for godt. Nytt er det at vi har en egen kategori for varepartier, sier daglig leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen i BJRL Media.


Nybutikken.no fikk problemer sommeren 2011 etter at hackere utnyttet et sikkerhetshull i butikkplattformen Zen Cart. – I stedet for å flikke på den eksisterende løsningen, har vi valgt å bygge helt om. Plattformen er fortsatt Zen Cart, men vi har flyttet til ny server, oppgradert til en nyere versjon med høyere sikkerhet og i tillegg gjort en del større og mindre endringer. Arbeidet har tatt en del tid, men vi har ikke hatt hastverk. Det har vært viktigere å finne en god og stabil løsning enn å få noe raskt på plass, forklarer Røberg-Larsen.

Nybutikken.no kjøres nå i en testperiode, der det er fullt mulig å bestille varer fra nettbutikken. – Om testperioden ikke avdekker feil vesentlige, vil vi lansere en fullskala nettbutikk igjen i løpet av april, forteller Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Tags: ,

Category: Nyheter | RSS 2.0 | Legg igjen en kommentar | trackback

Ingen kommentarer ennå

Si din mening