Ny Adsense-rekord for tredje måned på rad

Skrevet av: Admin
22/04/2012

For tredje måned på rad, setter BJRL Media i april 2012 ny omsetningsrekord for Google Adsense. – Selv om Adsense-omsetningen utgjør en relativt beskjeden del av totalomsetningen vår, er det hyggelig å se at omsetningen vår innenfor denne kategorien setter rekord for tredje måned på rad, forteller daglig leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen i BJRL Media. – I februar endte Adsense-omsetningen vår på i overkant av 6.600 kroner. Det var den høyeste månedsomsetningen vår med Adsense til da. I mars økte Adsense-omsetningen med mer enn 60 %, til nærmere 11.000 kroner. Og 21. april passerte april-omsetningen vår på Adsense denne summen. Dermed blir april tredje måned på rad med rekordomsetning på Adsense-produktene, sier Røberg-Larsen fornøyd.

Han er ikke sikker på hva apriltallene vil ende på til slutt. – Hvis den siste tredjedelen av april blir omtrent som de første to tredjedelene har vært, ender vi opp med en økning på rundt 50 % sammenlignet med forrige rekordmåned, konstaterer Røberg-Larsen.

Akkurat som i mars, er det nettstedet Finansiering.name som genererer den høyeste Adsense-omsetningen. Nest høyest Adsense-omsetning i april, er det nettstedet Kredittkort.name som står for. Dette nettstedet ble etablert 16. mars, og bidro dermed bare med en halv måneds omsetning i mars måned. – I april får vi en full månedseffekt av dette nettstedet for sammenligning og bestilling av kredittkort. Det bidrar bra til økningen, sier Røberg-Larsen. Nettstedene Roto.no, Bolignorge.no og Motortorget.no fuglte på de neste plassene i mars. – Så langt i april er det ingen forandringer på denne rekkefølgen, opplyser Røberg-Larsen.

Tags: ,

Category: Nyheter | RSS 2.0 | Legg igjen en kommentar | trackback

Ingen kommentarer ennå

Si din mening