BJRL Media overtar rabattnettstedet DealMe.no

Skrevet av: Admin
15/11/2012

BJRL Media har kjøpt rabattnettstedet DealMe.no. – Nettstedet samler gode deals, rabatter, gratisprodukter, konkurranser og tilsvarende, og presenterer dem samlet på ett nettsted, sier daglig leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen i BJRL Media.

Selve kjøpet av nettstedet fant sted tidligere i år. – Men videreutviklingen av tjenesten har vi først kommet i gang med denne uken, forklarer Røberg-Larsen. – Vi har bl.a. samlet flere annonser, oppgradert integreringen mellom nettstedet og sosiale medier og etablert en mailingliste der folk kan melde seg på hvis de vil bli varslet på epost om nye superdeals, gratisprodukter og konkurranser, forteller han.

BJRL Media har også planer for ytterligere videreutvikling av nettstedet. – Vi vurderer å starte en SMS-varslingstjeneste for DealMe.no hvis interessen er stor nok, sier Røberg-Larsen.

Det er først den siste uka at BJRL Media har målt besøkstallene til nettstedet. – Uten noen særlig markedsføring ligger besøkstallene allerede på et par hundre unike brukere i uka. Med mer målrettet innsats i sosiale medier og gjennom annen digital markedsføring, håper vi å være oppe i et par tusen brukere hver uke før nyttår, sier Røberg-Larsen ambisiøst.

Kjøpet av nettstedet DealMe.no er et ledd i å styrke BJRL Media innen nisjen for gratisprodukter. – Fra før av har vi nettstedet Gratis-gjestebok.no som er helt spesifikt rettet mot bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som vil ha gratis gjestebok til nettsidene sine. Så har vi nå fått på plass DealMe.no. Og i tillegg har vi på gang en overtagelse av et annet nettsted innenfor gratistjenester, sier Røberg-Larsen.

Tags: , , , , , ,

Category: Nyheter | RSS 2.0 | Legg igjen en kommentar | trackback

Ingen kommentarer ennå

Si din mening