BJRL Media med omsetningsrekord for nettreklame i april også!

Skrevet av: Admin
05/05/2012

Omsetningsrekord i mars 2012April måned ble en ny rekordmåned for nettreklame hos BJRL Media. Dermed har omsetningen for nettreklame satt rekord to måneder på rad. – I mars passerte vi 100.000 kroner i omsetning på nettreklame for første gang. I april økte vi med ytterligere 40.000 kroner, sier daglig leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen fornøyd. Omsetningen fra nettreklame endte på nøyaktig 142.144 kroner i april.

– Også i april har vi hatt inntekter fra nettsalg, øvrige digitale tjenester og sponsorater som gjør april til en helt eventyrlig måned for oss, fortsetter han. Inntektene fra disse andre inntektskildene vil ikke bli offentliggjort før årsregnskapet for 2012 er klart.

– Adsense økte med 56 %
– Vi har visst en stund at Adsense-omsetningen vår ville øke, og antok at vi kunne klare en økning på nærmere 50 % sammenlignet med forrige rekordmåned. Fasiten viser at vi har økt med 56 %, og det er vi veldig godt fornøyd med, fastslår Røberg-Larsen.

BJRL Media bruker Google Adsense på i alt 18 av sine nettsteder i april. – Men to av nettstedene står for over halvparten av Adsense-inntektene våre, forteller Røberg-Larsen. – Finansiering.name og Kredittkort.name er to nettsteder vi har utviklet selv, og som leverer knallsterke resultater. Det gjelder både omsetning på Adsense og på andre reklamekanaler, utdyper ham.

Ytterligere forsterkning i sosiale medier
April-tallene for BJRL Medias virksomhet i sosiale medier er også svært gode. – Vi markedsfører egne og andres produkter i sosiale medier, med særlig vekt på Facebook. Mars var en veldig god måned for oss, men april endte enda bedre. Så vet vi at det blir endringer i mai og juni, sier Røberg-Larsen. – Et par av de større oppdragene våre ble avsluttet 30. april. Vi har hatt mulighet til å ta på oss nye oppdrag, men har valgt å ikke gjøre det. I stedet vil vi bruke forsommeren på å videreutvikle egne nettsteder, samt å lansere et par nye. Arbeidskapasiteten gjør at vi derfor nedprioriterer markedsføringen av andres produkter i sosiale medier noe i disse månedene, sier han.

Han vil foreløpig ikke gå i detalj på hvilke nettsteder BJRL Media kommer til å lansere i mai og juni. – Derimot kan jeg fortelle at vi vil videreutvikle Turistattraksjoner.no og Etterlysning.no. Vi vil også gjøre mer ut av nettbutikkene som vi drifter, røper han.

Omsetningstallene for april
Her er omsetningstallene for BJRL Medias nettreklame i mars:

Reklamegruppe Omsetning Omsetningsandel i %  Endring fra forrige mnd
Nettreklame sos. medier 91.487 64,4 % + 24.871 (+ 37,3 %)
Nettreklame egne medier 29.941 21,1 % + 9.542 (+ 46,8 %)
Adsense egne medier 16.894 11,9 % + 6.084 (+ 56,3 %)
Øvrige 3.822 2,7 % + 610 (+ 19,0 %)

Omsetningstall for nettsalg, øvrige digitale tjenester og sponsorater offentliggjøres ikke på månedsbasis, kun i forbindelse med årsregnskap.

Tags: , , , , , , , ,

Category: Nyheter | RSS 2.0 | Legg igjen en kommentar | trackback

Ingen kommentarer ennå

Si din mening